• +4586101366

Om os

Os, der i sin tid grundlagde denne webshop, er et par, der tidligere solgte hvidevarer i en større kæde. Det var endda der vi mødte hinanden og blev forelskede. Vi tror på at sælge emhætter online, nu hvor vi har set udviklingen i verden og forretninger.  

Vi prøver at gøre det nemmere

Du kan tydeligt se, hvordan vores produkter ser ud i produktbeskrivelserne, som ofte har links til videoer. Så kan du også være helt sikker på, hvad du køber. Det faktum, at vi kun sælger emhætter nu, betyder at vi kender vores sortiment ekstremt godt, og at vi kan give dig god og personlig service, hvis det netop er emhætter og andre former for køkkenventilatorer, du leder efter. 

Pålidelige kvalitetsmærker

Alle emhætter, du finder hos os, er fremstillet af pålidelige mærker og producenter, der er blandt de største og mest velrenommerede i branchen. På lang sigt betaler det sig, fordi du nemt kan få service og reservedele, hvis noget skulle gå galt efter at produktet har været i drift i mange år. 

En god emhætte gør en forskel

En ordentlig emhætte bidrager til renere luft, mindre os og gør køkkenet lettere at rengøre. Det er også ofte en indvendig detalje i et køkken, der fanger øjet, og det er derfor vigtigt for os, at emhætten ser godt ud og har et lækkert design. Kontakt os, hvis du vil have hjælp til at vælge den type emhætte, du bør investere i til dit hjem. For de fleste privatpersoner er en kulfilteremhætte et godt alternativ, men vi har også ventilatorer, som du kan bruge til at oprette forbindelse til et eksisterende ventilationssystem af emhætter, hvis du ønsker det.