• +4586101366

Levering

Du kan selv vælge, om du vil have din ordre sendt med posten eller med levering via DHL. Når din pakke leveres med posten, henter du din emhætte på det nærmeste pakkested. Alle leveringer meddeles på forhånd og skal afhentes inden for 30 dage. Hvis du ikke afhenter din ordre, fakturerer vi returforsendelse + DKK 149 som administrationsgebyr. 

Kortere leveringstider

Vores mål er at sende en ordre, der er modtaget før klokken 15, senest den næste hverdag. Hvis vi modtager din ordre inden kl. 8, kan vi ofte sende den samme dag. Du modtager en ordrebekræftelse, når din ordre er registreret i vores system og derefter en leveringsbekræftelse, når den har forladt vores lager. Lagerstatus for produkterne er angivet i netbutikken før du køber. Er emhætten på lager, har du den indenfor fire dage, hvis leveringen foretages med Postnord og ofte inden for to dage, hvis DHL er ansvarlig for leveringen. 

Aflevering af pakken

Medmindre andet er aftalt, leveres emhætter fra os til døren eller i indkørslen. Hvis det er et større system med flere moduler, har du mulighed for at bestille en levering direkte ind i køkkenet som en ekstra service mod gebyr. Du gør dette direkte hos DHL. 

Har du brug for ordrebekræftelse?

Hvis din ordrebekræftelse ikke modtages inden for en time efter, at du har afgivet en ordre hos os, er den ikke registreret i vores system, og der trækkes ingen penge. Du vil ikke modtage en ordre eller produkt fra os. En manglende ordrebekræftelse skyldes ofte, at du ikke har brugt en gyldig mailadresse ved opgivelse af informationer.