• +4586101366

Fortrydelsesret og retur

Vi har altid en ambition om at levere et produkt, der svarer til beskrivelsen her på siden og som ankommer i perfekt stand. Vores største ønske er at leve op til dine forventninger. I værste fald kan en emhætte dog blive beskadiget under transporten, og hvis du allerede kan fornemme dette på emballagen eller pakken, kan du klage direkte til DHL eller Postnord. Hvis produktet er skadet, kan du sende det retur. I så fald behøver du ikke betale for returforsendelsen, og du vælger, om du vil have pengene tilbage eller et nyt produkt. 

Åbent køb

Åbent køb ved online handel er gyldigt i 14 dage. Den emhætte, du ønsker at returnere må ikke have været tilsluttet og skal være i perfekt, ny stand, hvis du vil påberåbe dig et åbent køb. Du er ansvarlig for betaling af returforsendelsen. Som kunde er det dit ansvar at stå for returforsendelsen, men til gengæld tilbyder vi i bytte at sløjfe forsendelsesomkostningerne ved køb af din næste nye emhætte fra os. 

Indsendelse af klage

Alle emhætter, vi sælger, har flere års garanti, der gælder for fabrikationsfejl. I tilfælde af en klage skal du kontakte os inden du sender et produkt tilbage, så vi er klar til at modtage det og arbejde på din sag. Så går det hurtigere for alle involverede parter. Du behøver ikke betale returforsendelse for klager, den tager vi. 

Pakker bør returneres med omhu

Alle pakker til os skal returneres i originalemballagen og uden skrammer eller beviser på brug. Du er ansvarlig for at sikre, at varerne ikke beskadiges under transporten tilbage til vores lager. Hvis du pakker produktet ind, som da du modtog det, er du sikret. Dette gælder ikke for klager eller retur af produkter, der tilbagesendes på grund af skade under første transport.