• +4586101366

Betaling

Uanset om du som privatperson vil foretage supplerende køb til hjemmet, eller hvis du har brug for et helt sæt emhætter til et fuldt restaurantkøkken, kan du finde et passende betalingsalternativ her hos os. Vi tilbyder følgende betalingsmuligheder ved køb: 

  • Bankoverførsel 
  • Kortbetaling 
  • Faktura 
  • Afbetaling 
  • PayPal 

Bankoverførsel

Har du penge stående på kontoen, og har nok til at dække købet, kan du vælge en direkte bankoverførsel. Det er blot en regelmæssig direkte betaling, som du bekræfter i din netbank, når du køber en emhætte fra os. 

Kortbetaling

Her kan du betale for emhætter af enhver art med et dansk-udstedt VISA-kort eller MasterCard. Har du et andet kort du ønsker at bruge, må du gerne kontakte os. Så kan vi forsøge at finde en løsning, eller tilbyde dig et alternativ. 

Faktura

Ved at vælge fakturabetalingsmuligheden ved kassen kan du betale for din emhætte inden for 30 dage efter modtagelse af varen. Du skal betale til tiden, da du ellers modtager en rykker og derefter sendes til inkasso. 

Afbetaling

Hos os har du muligheden for at opdele din betaling af emhætter på 6, 12 eller 24 måneder. Ordreværdien med dette betalingsalternativ er minimum DKK 7.000. Købet er med renter, og der opkræves et notifikationsgebyr for hver tilsendt faktura. Der udføres desuden en kreditkontrol, før denne mulighed kan godkendes. 

PayPal

PayPal er en hurtig og sikker måde at betale for din emhætter. Vi er stolte af at vi nu kan tilbyde vores kunder denne betalingsmulighed, som er god hvis du ønsker fleksibilitet og sikkerhed.